Franske Møbler

- Jeg kan takke renoveringstabben for mannen i mitt liv

Nina (43) kom hjem med både ny mann og ny familiebedrift.

EKTE KJÆRLIGHET: Det var langt ifra opplagt at Nina Banggren (43) skulle treffe Didier Descarpentries (46). I dag både lever og jobber de sammen. Foto: Yvonne Wilhelmsen
EKTE KJÆRLIGHET: Det var langt ifra opplagt at Nina Banggren (43) skulle treffe Didier Descarpentries (46). I dag både lever og jobber de sammen. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Egentlig så hun ikke etter et prosjekt, en helt vanlig leilighet hadde vært nok. Men så hang det der, i vinduet hos eiendomsmegleren; et gammelt snekker­verksted i indre gård på Grünerløkka i Oslo. Og mens mange av oss kunne ha tenkt «åååh!», men tatt til fornuften ved tanke på alt arbeidet et sånt kjøp ville medbringe, hoppet Nina i det. Hun var 26 år, datteren Cana var 2. Planen var ikke stor, bare nødvendig:

– Vi måtte skynde oss å fikse huset så Cana og jeg kunne bo i en del, og jeg kunne leie ut resten, forteller Nina.

Som sagt så gjort: Hun hyret arkitekt, og en haug med andre eksperter og håndverkere. Nina og Cana bodde i en seksjon, mens håndverkere og Ninas pappa jobbet rundt dem. Den ene seksjonen ble kontor for Nina, som da var grafisk designer, og fem andre frilansere.

LES OGSÅ: Kjærlighet ved første taxitur

Etter hvert ble halve huset solgt for å finansiere renovering av resten, og underveis har familien vokst. Og det takket være en renoveringstabbe:

– Det begynte med at jeg hørte et brak. Det viste seg at fuktsperren i hele førsteetasje var lagt feil, så gulvet i heltre sprakk og kjøkkeninnredningen ble ødelagt, forteller Nina.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer