interiør:

- Jeg lar alltid sofaen være utgangspunktet for resten av innredningen

Hjemme hos designer Louise Dorph får mønstre, farger og nips fritt spillerom.

FOTO: Christiane Kayser O.
FOTO: Christiane Kayser O. Vis mer
Publisert

Selv om designer og butikkeier ­Louise Dorph flere ganger har prøvd å innrede leiligheten sin stilrent og minimalistisk, har hun alltid vendt tilbake til det samme utgangspunktet: massevis av farger, nips og mønstre. For når alt kommer til alt, er det slik hun trives best.

– Jeg bor alene med datteren min, og derfor blir nok innredningen enda mer festlig enn ellers, fordi jeg kan la min lidenskap for farger, kunst og loppefunn få fritt spillerom, forteller Louise.

Når hun skal innrede et nytt hjem, ­starter leken alltid i det øyeblikket valget av sofa er gjort. For sofaen lar hun nemlig alltid være utgangspunktet for resten av innredningen. Så da den solgule sofaen hun har nå, flyttet inn i den 81 kvadratmeter store leiligheten i Charlottenlund nord for København, satte Louise seg ned og lagde et moodboard for den stilen hun ville ha. Her matchet hun farger, tapeter, møbel­ønsker og tekstiler på fineste vis.

Hun leier leiligheten, og det setter sine begrensninger. Spesielt fordi hun vet at hun ikke skal bli boende for evig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer