interiør:

- Jeg lar innredningen styres av humøret

Miriams lille loftsleilighet er en humørfylt blanding av kreative påfunn og fargerike impulskjøp.

FOTO: Anne-Cathrine Scoffoni
FOTO: Anne-Cathrine Scoffoni Vis mer
Publisert

Kunstutdannede Miriam Seixa bor sammen med sin portugisiske mann Pedro, som er fotograf. Paret elsker å reise og besøke kunst­museer verden over, og det synes i den lille loftsleiligheten de deler i Hamburg.

Suvenirer og brukskunst fra hele verden har funnet et hjem mellom leilighetens skrå vegger, som Miriam konstant føler seg fristet til å male over med en ny farge.

– Jeg reiser mye og suger til meg inspirasjon fra omgivelsene. Noen ganger fra en ­ekstra god kunstutstilling, andre ganger bare ved å observere tilfeldige kombinasjoner av ulike farger, sier Miriam.

Hun lar innredningen styres av humøret. Og i hennes verden finnes det ikke feil fargekombinasjoner.

– Jeg har funnet ut at jeg rett og slett ikke trives uten farger rundt meg. Jeg kan absolutt sette pris på å komme på besøk til en ­totalt monokrom leilighet, men det er bare ikke aktuelt for meg å bo slik. En gang prøvde jeg å male veggene våre i en sandfarget nyanse, men det gjør meg rett og slett ikke inspirert. Jeg trenger lyse og glade farger rundt meg, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer