Kristin Gjelsvik

- Jeg trivdes ikke i det hele tatt

Kristin Gjelsvik forteller at hun bommet helt på stilen da hun flyttet inn i funkisboligen i Drammen.

HJEMME HOS KRISTIN: Kristin tok imot KK i hjemmet i Drammen. Foto: Yvonne Wilhelmsen
HJEMME HOS KRISTIN: Kristin tok imot KK i hjemmet i Drammen. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

Influenser Kristin Gjelsvik (35) er en fargerik person, og både hjem og klær preget av mye farger. Etter en liten omvisning i hjemmet, hvor hun de siste årene har bodd med Dennis Poppe, og sønnen Falk (3), er det vanskelig å ikke la seg inspirere. Det er et friskt pust blant så mange stilrene, nedtonede hjem.

Når man kommer inn i funkisboligen, går man gjennom en lang gang, med flislagt gulv, og et stort, heldekkende speil på ene siden. Store vinduer slipper inn masse lys i stua og på kjøkkenet. En etasje ned, finner vi TV-stua, bad, to soverom og et kontor.

I sommer kom nyheten om at Kristin og Dennis har gått hvert til sitt, etter 10 år som kjærester. Mange av årene bodde de i Oslo, før de flyttet til Drammen. Og da må vi naturligvis spørre: Hvorfor Drammen?

- Det var på grunn av huset, sier Kristin.

- Vi bodde i et fantastisk byhus på Grünerløkka – det var en perle! I en perfekt verden ville vi hatt så mye penger at vi kunne beholdt huset.

Da Falk ble ett år, innså de at det ble for trangt, og upraktisk. Bratt trapp, lite bad… alt var litt for lite.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer