The Pink Stuff og Scrub Daddy

– Jeg vil nesten påstå at den gjør vasking av dusjen til en lek

Vi har testet de virale TikTok-vaskemidlene.

THE PINK STUFF OG SCRUB DADDY: Det virale vaskemiddelet The Pink Stuff og svampen Scrub Daddy/Mommy ble testet av KK-redaksjonen, og vi er ikke skuffet! FOTO: NTB
THE PINK STUFF OG SCRUB DADDY: Det virale vaskemiddelet The Pink Stuff og svampen Scrub Daddy/Mommy ble testet av KK-redaksjonen, og vi er ikke skuffet! FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TikTok har blitt en etablert plattform for å være oppdatert på alt av trender. Her lanseres alt fra nye stjerneskudd i musikkbransjen til gode tips og produkter som gjør hverdagen enklere. Rengjøringstips er noe TikTok ikke blir mett på, og vi i KK-redaksjonen har latt oss rive med.

Et rengjøringsmiddel som skal være så effektivt at det har gått viralt, er The Pink Stuff, sammen med svampen Scrub Daddy eller Scrub Mommy - hvor sistnevnte har én hard og én myk side, mens den andre er lik på begge sider. Begge rengjøringsproduktene finner du til en overkommelig pris (under 100-lappen til sammen) i butikker som Clas Ohlson, Lyko, Normal og Dollarstore.

I motsetning til flere TikTok-brukere, trodde vi ikke at hva slags type svamp du rengjør med var av spesielt stor betydning.

KK-redaksjonen ble nysgjerrige etter å ha rullet seg gjennom flere rengjøringsvideoer, og har derfor testet begge produktene for deg!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer