Interiør

Jo, her kan du også kjøpe interiør

Ikea er ikke det eneste svenske firmaet som bugner av nytt til hjemmet.

FRA ELLOS: Det svenske postordrefirmaet selger også interiørartikler. Se priser og flere produkter i bildeviseren under.  Foto: Ellos.no
FRA ELLOS: Det svenske postordrefirmaet selger også interiørartikler. Se priser og flere produkter i bildeviseren under. Foto: Ellos.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hvis du hører ordet «interiør», er kanskje ikke Ellos det første navnet som popper opp i hodet ditt. Det svenske postordrefirmaet er mest kjent for klær og sko. På ellos.no (ekstern lenke) kan du imidlertid ikke bare fornye garderoben, men hjemmet også. SE OGSÅ: Fargeglade høstnyheter

Følger trendene

Ellos fører blant annet interiørartikler fra Jotex, Himla og Zara Home. Du finner alt fra større møbler til små pynteesker. Og som de fysiske butikkjedene har også Ellos kastet seg på de romantiske, naturlige og 70-tallsinspirerte trendene.

25 beste fra Ellos

Vi har plukket ut våre 25 favoritter. Det blir tekstiler med feminine lyse farger, prints inspirert fra naturen og grove materialer – eller hva med en knallrød retro-taklampe i lakkert metall?Ellos har også noen fiffige produkter på lur. Som et armlenebrett til sofaen til den som ikke gidder å strekke seg hele veien bort til bordet for drikke og snacks på fredagskvelden.

Se våre Ellos-favoritter:

Mer interiørnytt

Se også høstnyhetene fra Kremmerhuset, Indiska, Princess, Ikea og H&M Home. I tillegg har vi sett siste nytt innen tapet, som er på full frammarsj nå. Det blir blant annet spådd at betongtapetet blir en bestselger.Og har du litt slunken lommebok for tiden, har vi tipsene som tryller søppeldyngemateriale om til nye, flotte møbler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer