Julegavetips

Julegaver til interiørentusiasten

Du har fortsatt litt tid igjen før gavene skal ligge under treet!

JULEGAVETIPS: Vi har samlet sammen noen superbratips til hun som er glad i interiør! Foto: Shutterstock / GreenArt
JULEGAVETIPS: Vi har samlet sammen noen superbratips til hun som er glad i interiør! Foto: Shutterstock / GreenArt Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi kan aldri få nok av julegavetips, men nå begynner dagene mot julaften å bli færre og færre. Dersom du mangler å kjøpe inn de siste, bør du gjøre det snarest. Vi kan absolutt anbefale deg å se etter noen interiørgjenstander! Dette passer til både han og henne, er fint til studenten som nettopp har fått sitt første hjem, og er generelt bare så koselig å få!

Som alltid sverger vi til «coffee table books». Disse bøkene, som nødvendigvis ikke er til for å leses, fungerer utrolig godt som et stylingelement i hjemmet. Du finner et eksempel nede i bildekollasjen. Ønsker du å slå på stortromma, kan du alltids se etter noen fine møbler! For de som er på budsjett, som kanskje vil se etter noe fint til venninnene sine, er det så mange fine postere, putetrekk og pledd der ute som vil sprite opp ethvert hjem.

LES OGSÅ: Trenger du litt interiørinspirasjon til balkongen din?

Dersom du skulle se etter noe annet enn interiør å gi bort i gave denne jula, kan du sjekke ut sakene vi har lenket til under. Her finner du nemlig det vi i KK.no-redaksjonen ønsker oss, julegavene som er perfekte til mannfolka, og de teknologiske dingsene som vi damer faktisk ønsker oss!

LES OGSÅ: Dette er KK.no-redaksjonens ønskeliste
LES OGSÅ: Teknologiske gaver kvinnene i ditt liv vil bli så glade for
LES OGSÅ: Julegavene som er perfekte til mannfolka

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer