Milla Boutique

Julehuset du ikke har sett maken til

Se hvor tøft det gjøres når Milla Boutique-Camilla og Henrik inviterer til fest i svinestallen!

ROCKA JUL: Om det blir kult med helt svartmalte vegger og tak? JA! Taklampe fra bolina.no, Puff fra Missoni. Sofaen «Togo» er fra Ligne Roset. Messingbord fra Jonathan Adler. Foto: Yvonne Wilhelmsen
ROCKA JUL: Om det blir kult med helt svartmalte vegger og tak? JA! Taklampe fra bolina.no, Puff fra Missoni. Sofaen «Togo» er fra Ligne Roset. Messingbord fra Jonathan Adler. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KKLIVING.NO: 

HER BOR:  Camilla Berntsen (38) og Henrik Bhamra (38), sønnen Storm Bhamra Berntsen (2), og kattene Coco Chanel og Nestor, påfuglene Lola, Ghost og Blue Curaçao, ponniene Minni og Molly, sauene Ulla, Ursula, Uma og Lulu og hønsegjengene Bastardos, Killers, Locos & Mafiosos - totalt 30 forskjellige høner og haner!

HVOR: Gård i Aurskog. 

Camilla, eller Milla, som hun blir kalt av de som kjenner henne, har hatt stor suksess med interiørbutikken Milla Boutique.

Det som startet som en liten butikk i House of Oslo i 2007, har på få år vokst til å bli en av landets ledende livsstilsbutikker.

I dag finner du Camilla blant alle de store merkene som Missoni og Jonathan Adler på Aker Brygge, sammen med to andre eiere.

– Jeg lever for den butikken, smiler Camilla, men bylivet har både Henrik og jeg fått vår dose av. Jeg er egentlig ei hestejente fra landet, og da vi ventet sønnen vår i 2012 passet det fint med et stort, landlig hus i nærheten av familien. Jeg har alltid drømt om å bo enten ved sjøen eller på landet, så denne sjansen måtte vi ta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer