Design

Kara bor i en gammel arbeiderhytte

Se hvordan hun bruker naturen som inspirasjon i stylingen.

BOR I EN ARBEIDERHYTTE: Kara og Timothy bor sammen med bantamhønene Bettine, Trixie og Nigella i en typisk arbeiderhytte i Brisbane. Den ble bygget rundt industriområdene i Australia på 1930-tallet. 
 Foto: Kara Rosenlund
BOR I EN ARBEIDERHYTTE: Kara og Timothy bor sammen med bantamhønene Bettine, Trixie og Nigella i en typisk arbeiderhytte i Brisbane. Den ble bygget rundt industriområdene i Australia på 1930-tallet. Foto: Kara Rosenlund Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KKLIVING.NO: - Jeg er avhengig av å flytte rundt på gjenstander og se dem i nye sammenhenger. Da ser jeg hjemmet mitt med nye øyne og forelsker meg i det igjen og igjen, ler Kara Rosenlund.

Historien bak det lille huset hun og mannen er så glad i, startet da var på leting etter et sted i hjembyen, Brisbane, de kunne gjøre til sitt eget. 

– Vi fant en liten hytte og forelsket oss fullstendig i sjarmen og råheten.

- Vi brukte måneder på å renovere med god hjelp av min håndverkerfar. Vi bygget på en spisestuedel og veranda, bygget om kjøkkenet og malte alt hvitt, også de gamle tregulvene.

LES OGSÅ: Innred landlig med hvitt

Reiser rundt etter interiørskatter

Kara Rosenlund er interiørfotografen som lot lidenskapen for vakre, gamle gjenstander lede henne ut på fantastiske reiser etter vakre interiørskatter.

Så landet hun endelig hjemme i Brisbane, og etter hvert den lille hytten hun deler med mannen, Timothy, og tre høner.

LES OGSÅ: Pynt med kvister

Det er på kjøkkenet paret tilbringer mest tid. Hver kveld møtes de der for å lage mat sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.