Kjoler

Kjetting + kjoler = sant

Hvis klesskapet er i overkant fullt, hvorfor ikke bruke klærne dine som veggpynt?

VEGGPYNT: Hvorfor ikke vise fram kjolene dine ved å henge dem på veggen. Alt du trenger er en krok og litt kjetting. Ja, og kjolene da... Foto: Aina Kristiansen
VEGGPYNT: Hvorfor ikke vise fram kjolene dine ved å henge dem på veggen. Alt du trenger er en krok og litt kjetting. Ja, og kjolene da... Foto: Aina Kristiansen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ikke alle forunt å boltre seg på 480 kvadratmeter eller å møte sin egen Mr. Big som bygger det perfekte walk in-skapet til sin «Carrie i Sex and the City».

Plassmangel er et reelt problem for mange, og da må man tenke smart for å få mest mulig ut av de kvadratmetrene man har.

Sparer plass

Selv har jeg en altfor stor samling kjoler til mitt lille klesskap i min 37 kvadratmeter store leilighet. Løsningen hittil har vært å sørge for at noen av dem alltid er i skittentøyskurven, men det er jo på ingen måte ideelt.

LES OGSÅ: Slik innreder du på 42 kvm

Jeg hadde en ledig vegg på soverommet, og tenkte at jeg kunne henge kjolene der, men ville ikke ha en gardinstang eller kjetting på tvers i taket. Kjolene kunne ikke bygge for mye ut i rommet – det har jeg faktisk ikke plass til.

En venninne viste meg noen bilder fra flere interiørblogger, og til slutt falt jeg for en løsning som faktisk involverte kjetting. På soverommet …

Kjetting og kjoler

Du kan sikkert tenke deg blikkene jeg fikk da jeg skulle forklare for en kamerat (og eier av slagdrill) at han måtte hjelpe meg å feste kroker på soverommet slik at jeg fikk hengt opp kjettingen.

Men hjelp fikk jeg, og nå henger to to meter lange kjettinger fra to små kroker i veggen. Jeg får plass til opptil ti kjoler på hver kjetting, og har dermed fått hengt både regnkåpa og skinnjakka i klesskapet.

Alt du trenger er en krok og noen meter kjetting. Sørg for at kroken festet riktig – det avhenger selvsagt av om du skal feste den i en murvegg, en gipsvegg eller en av heltre.

LES OGSÅ: Slik innreder du nesten gratis

Så er det bare å henge opp kjolene så tett du ønsker å ha dem.

Bruk klærne som pynt

Ikke bare er det praktisk, men de fine kjolene mine blir jo som kunst på veggen også. Dessuten er det mye enklere å huske hvilke kjoler jeg faktisk har når jeg ser dem rett foran meg.

Har du kanskje en stor og fin samling skjorter eller T-skjorter? Hvorfor ikke vise dem fram?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer