Kk Living

KK Living Sjekk interiørbloggerens fantastiske hjem!

Som kvinnen bak Hviit ble hun kåret til Årets interiørblogger av Vixen Awards. Slik bor Linda Elmin og her henter hun inspirasjon.

INTERIØRBLOGGERENS HJEM: Siden hun er allergisk mot designkopier, kommer det kun originaler over dørstokken hennes. Mest fornøyd er hun med stablestolene fra Arne Jacobsen kjøpt på auksjon. Foto: Monica Friedrich Johannessen
INTERIØRBLOGGERENS HJEM: Siden hun er allergisk mot designkopier, kommer det kun originaler over dørstokken hennes. Mest fornøyd er hun med stablestolene fra Arne Jacobsen kjøpt på auksjon. Foto: Monica Friedrich Johannessen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hviit aka Linda Elmin (41) kommer fra Lørenskog og er interiørdesigner, stylist, eier av nettbutikken Hviit.no og partner i Boligstylistene. Hun ble kåret til Årets Interiørblogg av Vixen Blog Awards. Linda har blogget i seks år og har 53.000 følgere på Instagram. 

Blogg: hviitblogg.no Insta: hviit og lindaelminSnap: lindaelmin

- Beskriv din interiørstil?  

- Leken og uformell med fokus på skandinavisk design. Det «perfekte uperfekte» har jeg lenge vært fan av. En perfekt stylet leilighet med militærbrett på sengeteppet er ikke et hjem, det er bare ordentlig kjedelig. Jeg foretrekker hjem med en naturlig skjønnhet. 

Hva er dine heteste interiørtips? 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer