Interiør:

Klassisk med 70-tallsvibber

Se hvordan Cristina har rocket opp det herskapelige huset med neonlys, speil, fløyel og kunst som vekker oppmerksomhet!

INTERIØR: Paret har hengt to bilder av Kenneth Willardt ved siden av hverandre. Sofaen er fra Erik Jørgensen, de to Svane-stolene og gulvteppet er fra Classic Fifty-Sixty. FOTO: Frederikke Heiberg
INTERIØR: Paret har hengt to bilder av Kenneth Willardt ved siden av hverandre. Sofaen er fra Erik Jørgensen, de to Svane-stolene og gulvteppet er fra Classic Fifty-Sixty. FOTO: Frederikke Heiberg Vis mer
Publisert

For noen år siden bodde Cristina Vising-Swartz i et helt lyst hus uten særlig med farger. Langt mer trygt enn her hun bor nå, sier hun selv. Men en dag så hun et verk av motefotografen Kenneth Willarth i hans studio i New York. Bildet forestilte en serveringsdame i truse og hofteholder, og det var kjærlighet ved første blikk! Og samtidig startskuddet for en helt ny stil for Cristina, som jobber som interiørkonsulent og innehaver av Ta-daa.

– Serveringsdamen gjorde at jeg satset på et mer vågalt uttrykk. Jeg ble mer modig, og det ble raskt lagt to røde munner til kunstsamlingen. Nå kan jeg ikke få nok! Faktisk er jeg blitt avhengig av de litt sprø elementene.

LES OGSÅ: Rikke byttet ut hus med hage mot en funkisleilighet fra 1930-tallet!

Så kom mannen hennes, Melander, hjem med et verk som fikk henne til å vurdere om hun skulle be ham om å ta det med inn på kontoret sitt.

– Først kunne jeg ikke fordra Michael Kviums bilder, så da mannen min kom hjem med et som fylte halve spisestuen, ble det litt mye for meg. Men det er noe med kunst. Man får sansen for det etter hvert. Nå sparer jeg selv til et nytt bilde av Morten Kvium, og vi har hans bilde av innvoller og hjernemasse på soverommet, ler Cristina.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer