interiør

Kledd i tre og tekstiler

Med én som er møbelsnekker og én som driver motebutikk, måtte bare huset fra 30-tallet innredes med mørkt tre og tunge tekstiler.

Gardiner helt ned til gulvet er en stor trend, og vil du som Christine gi hjemmet ditt et eksklusivt preg, skal du velge tunge tekstiler. Gardinene her er fra Pagunette. Wegners «Skallstol» fra 1963 er laget i åtte lag finer og har bare tre bein. Den var litt forut for sin tid og ble først et designikon mange år etter. Lenestolen er fra Sofacompany, sofaen fra Hay og lysekronen fra Flos. Tips! Tenk kontraster. Røkt eik krever motspill av hvite vegger og store vinduer. Tunge velurgardiner trenger for eksempel tregulv og lette møbler. FOTO: Christina Kayser O.
Gardiner helt ned til gulvet er en stor trend, og vil du som Christine gi hjemmet ditt et eksklusivt preg, skal du velge tunge tekstiler. Gardinene her er fra Pagunette. Wegners «Skallstol» fra 1963 er laget i åtte lag finer og har bare tre bein. Den var litt forut for sin tid og ble først et designikon mange år etter. Lenestolen er fra Sofacompany, sofaen fra Hay og lysekronen fra Flos. Tips! Tenk kontraster. Røkt eik krever motspill av hvite vegger og store vinduer. Tunge velurgardiner trenger for eksempel tregulv og lette møbler. FOTO: Christina Kayser O. Vis mer
Publisert

Villaen i København er det fjerde hjemmet Christine og Usama Sherif etablerer sammen.

– Vi er begge rastløse og er alltid på utkikk etter nye muligheter, forklarer Christine, som til daglig er eier av en motebutikk. Mannen Usama er møbelsnekker med eget firma, og for de to har det å rehabilitere hus og skape nye hjem for familien alltid vært en felles lidenskap.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer