Møbler

Koster nesten 35.000

Og du kan kjøpe den på nettet.

BAROKK: Ekslusivt barokkmønster og detaljer i fløyel og bladgull gjør denne stolen fra Versace til noe mer enn bare et sittemøbel.  Foto: Versace
BAROKK: Ekslusivt barokkmønster og detaljer i fløyel og bladgull gjør denne stolen fra Versace til noe mer enn bare et sittemøbel. Foto: Versace Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mens noen innreder huset eller leilighetheten nesten gratis, er andre mer ekstravagante i sine interiørvalg.

Shop på nett

Og ønsker du å gi hjemmet ditt en eksklusiv sitteplass, kan Versace hjelpe deg med det.

Det italienske motehuset har nylig lansert sin nettbutikk for interiør (ekstern lenke), og Vanitas Armchair er det første produktet til å legges ut for salg, melder amerikanske Elle (ekstern lenke).

Stolen kan bli din for 4378 euro – i underkant av 35.000 kroner. I tillegg kommer frakt, moms og tollavgifter, men skal du først bruke flere måneders husleie på en stol …

Gull og fløyel

Sittemøbelet har detaljer i fløyel og bladgull i 24 karat gull. Selve setet og ryggstøtten består av et barokkmønstret stoff med gullfargede detaljer, det kommer i enten hvitt eller svart og bærer altså Versaces signaturmønster.

Stolen, opprinnelig designet av Gianni Versace selv i 1994, er helt klart ikke for alle, men leter du etter et møbel ikke alle vennene dine har – og har fått tilbake en drøss med penger på skatten – kan kanskje dette være midt i blinken.

Se bilder av stolen her:

Det er ingen nyhet at designervarer er dyre. Vi har sett 9000-kroners-singletten som har hisset på seg amerikanske patrioter og hestehovsko til den ikke så nette sum av 12.000 kroner.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer