Interiør:

Kreativ lekeplass

Malene elsker å flytte rundt på ting og leke med en lys base og grafiske kontraster. Derfor forandrer rommene i hennes gamle hus seg hele tiden.

INTERIØR: I tillegg til hovedhuset er det også et lite vaskehus. Det skaper en hyggelig hage mellom husene. FOTO: Tia Borgsmidt
INTERIØR: I tillegg til hovedhuset er det også et lite vaskehus. Det skaper en hyggelig hage mellom husene. FOTO: Tia Borgsmidt Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Der andre må ta seg ordentlig sammen for å sette i gang med å male huset, nyter gjerne Malene Munch Vestergård lørdagskvelden ved å male en vegg i en ny farge, bytte om på bildeveggen i yndlingshjørnet i stuen eller å pusse opp det gamle skapet til noen venner.

Malene jobber til daglig som PR-ansvarlig i Ikea, så hun kan ikke unngå å få fylt hodet sitt med ny inspirasjon.

– Min innredning er aldri ferdig. Heldigvis. Kreativitet er mitt frirom, det er sånn jeg slapper av, forteller hun.

Da Malene og hennes mann Thomas flyttet inn i det over 100 år gamle huset i Fredensborg for et år siden, var Malene i sitt ess. Hun var i barsel med parets tredje barn, lille Valdemar Nohr. Og hver gang han tok en lur, utnyttet Malene tiden til sine kreative prosjekter, som å skjære ut kunstverk av papp, flette veggoppheng av garn – og male en vegg eller to, naturligvis.

– Jeg er ikke typen som leser mange bøker, så jeg hadde tiden til det, forklarer hun.

LES OGSÅ: La deg inspirere av disse tre lekre kjøkkenene (her er trivselsfaktoren skyhøy)

Hennes kreasjoner myker opp husets klassiske skandinaviske uttrykk med det lyse treverket og de grafiske trykk som Malene ofte faller for.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer