Bolig & Interiør

Kule dingser

Små, store og fargerike duppeditter som både kan være morsomme og nyttige.

Kule dingser
Publisert
Sist oppdatert
Kule dingserRosa kick

Denne mobiltelefonen er så rosa at fargen skjærer i øynene. Likevel er det lett å bli fristet av modellen RAZR fra Motorola, som også er mest kjent for sitt slanke og lekre design.

Spesifikasjonene er ikke av de mest revolusjonerende i disse avanserte tider. Her får du en grei skjerm, et greit kamera og greie ekstrafunksjoner. Det mobiltelefonen kan garantere er en lillesøster som skriker av begeistring når hun pakker den opp på bursdagen sin.

Pris kr 2295
Les merKattemyk design

Dette iPod Nano-etuiet er nok ikke det mest praktiske som finnes, men du verden så søtt. Pusen beskytter MP3-spilleren din fra smuss og skitt, og det som har vist seg å være den største trusselen av alle: riper i lakken.

Du kan skifte sang eller justere volumet på låtene via magen til katten. Lader og hodetelefoner puttes på unevnelige steder. Hylsteret kommer i to farger: Hvit (snill katt) og svart (slem katt).

Pris kr 170
Les merSnegler seg fram

Denne kjøkkenklokken fra Escargot er formet som en snegl, og ser tilsynelatende ut som en hvilken som helst designduppeditt å fylle kjøkkenhylla med.

Når du prøver å bruke den, oppdager du derimot fort at noen har tatt ordtaket «sneglet seg framover» bokstavelig. Kjøkkenklokken vil nemlig tusle omkring på kjøkkenbenken helt til eggene dine er ferdigkokt.

Det eksisterer foreløpig ingen informasjon om tilgjengelighet eller pris for Escargot Kitchen Timer. Forhåpentligvis dukker den opp på markedet i løpet av kort tid.

Les merFramtidens symaskin

Kanskje er du en av dem som måtte tråkle deg gjennom håndarbeidstimene på en rusten og lite samarbeidsvillig maskin på barneskolen? Hele prosessen hadde sannsynligvis vært mye mer spennende om du hadde vært utstyrt med denne ufattelig tøffe symaskinen fra Brother.

Modellen NV4000D er blant annet velsignet med stor fargeskjerm og USB-inngang. Sistnevnte gjør det mulig å koble maskinen til pc-en for å laste over broderier og forskjellige mønstre.

Alt du trenger å gjøre er å koke deg en kopp kaffe, dra en gammel skjorte fram fra skapet og la symaskinen ta den gjennom en ekstrem forvandling.

Er du en relativt klønete person, kan du glede deg over at maskinen trer nålen helt av seg selv.

Pris kr 42 500
Les merSuger insektene

Vise menn sier at insektene vil herske jorden etter oss mennesker, og det forklarer kanskje hvorfor de prøver å infiltrere husene våre i tide og utide.

Det er dessuten bare en ting som er eklere enn en edderkopp som kommer krypende oppover beinet ditt, og det er å tørke bort en ihjelslått edderkopp fra samme bein.

Bug Vacuum er kanskje vårt eneste håp i kampen mot mangebeinte skapninger. Dingsen suger til seg edderkopper og andre insekter mens du holder deg på trygg avstand.

Etterpå kan du la lillebror studere dyrene gjennom det gjennomsiktige glasset, eller bare kjøre veldig langt bort fra huset ditt og slippe dem ut.

Pris kr 170
Les mer


Les om flere originale og morsomme duppeditter på Dingz.no.

Kule dingser
Kule dingser
Kule dingser
Kule dingser
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer