Bolig & Interiør

Kule kasser

Posten skal som kjent frem, men det kan vel like gjerne være til en pen postkasse?

Se flere kule kasser i Bildespesialen
Se flere kule kasser i Bildespesialen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stygge, grønne kasser

Nordmenn er oppussingsnarkomane. Så hvorfor stoppe når huset er pusset og perfekt, både innvendig og utvendig ?

Hva med inngangsporten til vårt drømmehus - det inntrykket som folk får første gang de kommer til deg? Vi snakker om postkasser, men ikke de kjedelige grønne kassene du får kjøpt til 199 kroner. Nei, de kule designkassene - som vil gjøre ethvert postbud misunnelig.

Dyr design

Å kjøpe en designpostkasse, er selvsagt mye dyrere enn en helt vanlig (kjedelig) postkasse. De dyreste eksemplene i bildespesialen koster i underkanten av 3.000 kroner. Er du lite opptatt av design på postkassen, er det så klart mye å spare - de billigste plastmodellene koster bare et par hundrelapper.

Postkassene vi har valgt å konsentrere oss om, er postkasser til private som bor i rekkehus eller enebolig. Derfor har vi ikke tatt med postkasser som benyttes i for eksempel i borettslag. Men i lenkene under forhandlerinformasjon finnes også produsenter som retter seg mot dette markedet.

Kjøpe i Norge eller Danmark?


Flere at de postkassene vi fant, er fra produsenter eller forhandlere i Danmark. Vær oppmerksom på at flere av postkassene fra designprodukter.dk og sommerbutikken.no er like.

Men prisene er vanligvis lavere i Danmark enn Norge - og begge butikkene selger via nettbutikken sin. Nærmere informasjon finner du under de spesifikke bildene.

Forhandlerinformasjon

Under finner du eksterne lenker til forhandlere eller produsenter som selger postkasser, både de mer kule - og de mer tradisjonelle.

En del postkasser er også pyntet med blomster, ekorn og bamser - og noen er til og med utformet som ulike dyr, hvis du skulle føle for det...(Artikkelen er levert av DinSide.no)

Foto: www.designbutikken.dk

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer