Bolig & Interiør

Kule vegger på en helg

Forny hjemmet ditt før høsten og vinteren setter inn for fullt. Her er sju smarte ideer til hvordan du kan friske opp veggen i løpet av helgen.

Foto: Image Source/AOP
Foto: Image Source/AOP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ferien er over for de fleste, og et «nytt» år står for døren. For selv om det ikke er januar og et helt nytt år, så er august og skolestart en ny begynnelse for mange.

Sakte men sikkert rister vi av oss den deilige feriesløvheten, og gjør oss klare til å ta fatt på ny.

En fin måte å markere overgangen på er å pusse opp hjemme:

Her er sju smarte vegger

Skal du male et helt rom?
Her får du hjelp til å velge malingstype. Les også om hva du må gjøre før du setter i gang med å male.

Mangler du både tid og penger, kan du starte med å pusse opp én vegg. Nei, vi snakker ikke om fond-veggen som er blitt så populær i det siste - den ene veggen som du maler i en annen farge, eller tapetserer.

Nå skal nemlig veggene synes. Å male hele rommet i en dus farge er for pyser. Skal du ha tapet holder det ikke lenger med én vegg (med mindre du velger deg en av de helsprø tapetene fra Maxalot, som DinSide.no skrev om i forrige uke).

Vi snakker om å gjøre én vegg til et blikkfang, å gjøre den synlig. Hva du velger å ha på veggen er opp til deg, bare den kommer til sin rett.

Har du blitt inspirert av de elleve elleville veggene som DinSide.no tidligere har skrevet om? Her er veggene du fikser selv - til en brøkdel av prisen:

Ta meg til de sju smarte veggene jeg kan fikse selv - på bare én helg!

(Artikkelen er levert av DinSide Bolig)

Foto: Image Source/AOP

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer