Fotokunst

Lag din egen samling fotokunst

Trenger ikke koste skjorta.

FIN SAMLING: En hjemmebygget reol er et fint samlingspunkt for grafiske trykk, barnetegninger, kunst og fotografier slik som her i hjemmet til designer Charlotte Vadum.
FIN SAMLING: En hjemmebygget reol er et fint samlingspunkt for grafiske trykk, barnetegninger, kunst og fotografier slik som her i hjemmet til designer Charlotte Vadum. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fotokunst er superhot nå, og det er ikke vanskelig å lage sin egen samling!

Lag din egen utstilling ved å sette flere fotografier sammen. Det behøver heller ikke koste så mye.

Kanskje har du et vakkert favorittbilde på datamaskinen, men lurer på hvordan du kan få det til å se bra ut i en samling?

Ikke fortvil, her er triksene!

TIPS: Ikke alle bildene må rammes inn! Grupper de små og lag moodboard. Foto: Birgitta Wolfgang Drejer
TIPS: Ikke alle bildene må rammes inn! Grupper de små og lag moodboard. Foto: Birgitta Wolfgang Drejer Vis mer

SE OGSÅ DENNE VIDEOEN: Slik lager du ditt eget moodboard

  • Ta et tett utsnitt av dine favorittbilder, gjør dem om til svart-hvitt og dra opp kontrasten. Print dem ut og sett dem i en enkel ramme, for eksempel fra Ikea.
  • Du kan også rive ut kule bilder fra magasiner (Acne paper er et kjempetips!), gamle platecovere eller finne høyoppløste bilder av artister du liker på nettet.
PÅ EGET BORD: På et gammelt 60-tallsbord i teak har Charlotte laget et liten utstilling av familiebilder, rockehelter, gamle stempler og diverse annet.  Foto: Birgitta Wolfgang Drejer
PÅ EGET BORD: På et gammelt 60-tallsbord i teak har Charlotte laget et liten utstilling av familiebilder, rockehelter, gamle stempler og diverse annet. Foto: Birgitta Wolfgang Drejer Vis mer

Bruk fotografiene du har samlet og sett dem på utstilling enten på en reol, et lite bord, eller klistre dem fast på en hjemmesnekret bildevegg.

På denne måten kan du vise frem de bildene som betyr mye for deg på en unik og visuellt behagelig måte.

Bildene er fra hjemmet til designer Charlotte Vadum som ble vist i KK nummer 39.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer