Tips Til Uteplassen

Lag en personlig utekrok

Slik innreder du sommerens deiligste uteplass!

BOHEMSK: Med litt alternative løsninger på det du allerede har tilgjengelig kan du få til mye. Og den bohemske stilen er perfekt til uteplassen.  Foto: Yvonne Wilhelmsen
BOHEMSK: Med litt alternative løsninger på det du allerede har tilgjengelig kan du få til mye. Og den bohemske stilen er perfekt til uteplassen. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KKLIVING.NO: «Kjære Stilakutten. Vi har en enkel, liten terrasse til vårt rekkehus og har lyst til å innrede en krok til kos og hygge i sommer. Ikke noe fancy med dyre møbler, men gjerne litt personlig og bohemsk. Vi blir veldig glade for stylingtips for solfylte dager og litt kjøligere sommerkvelder!»

LES OGSÅ: Bor og sover utendørs

Tenk alternativt

Slik lød Cecilie og Kai Gs ønske til Stilakutten i KK Living, og du trenger absolutt ikke stor hage for å lage tidenes koseligste uteplass. Stylist Marie Olsson Nylander visste råd!

Hei Cecilie og Kai G.Et lunt hjørne på terrassen, gjerne med draperte stoffer over som beskytter mot vind, nattedugg og småregn, blir garantert sommerens koseligste og mest anvendte investering.

Her er hennes tips: 

1. Den herlige, bohemske feriefølelsen kommer lett sigende om man tenker litt alternativt, se for eksempel etter en gammel jernseng og fyll den med store puter med tekstiler i forskjellige teksturer, farger og mønstre.

LES OGSÅ: 6 kule «gjør det selv»-ideer

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.