Interiør

- Leiligheten er en fin miks av oss begge

Designparet Julie Schulin og Frederik Bagger bor supersentralt midt i København - i en kreativ oase av eget design, gamle skatter og friske fargeinnslag.

INTERIØR: Hjemme hos Julie og Frederik i København er det en stilsikker miks av farger, antikviteter og kunst. Foto: Yvonne Wilhelmsen
INTERIØR: Hjemme hos Julie og Frederik i København er det en stilsikker miks av farger, antikviteter og kunst. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I øverste etasje, i en bygård midt i København sentrum med utsikt mot den vakre og karakteristiske kuppelen på Marmorkirken, Hotell D'Angleterre og Kongens have, bor Julie Elisabeth Schulin og Frederik Bagger. (PSST! Fått med deg denne København-guiden for interiørshopping med champagnepauser?)

- Her lever vi veldig godt! Vi er begge glade i å bo sentralt, og syns det gir en frihet å være så tett på byen, sier Julie til KK.no.

I leiligheten på rundt 150 kvadratmeter har de skapet en kreativ oase, og annenhver uke bor også den ti år gamle datteren til Julie her, og den lille familien har foreløpig ikke tenkt seg ut av sentrum.

Se bilder fra den superfreshe leiligheten her:

Samboeren Frederik driver glass og porselens-selskapet Frederik Bagger, og for under et år siden tiltrådte Julie som kreativ direktør og partner i samme selskap. Julie er utdannet interiørarkitekt og har åtte års erfaring fra USA som det, i tillegg til at hun også har designet eksklusive skinnvesker, under merket Quidam, oppkalt etter Danmarks ypperste spranghest. I dag er hun med på å utvikle Frederik Bagger-selskapet videre, med tapeter, stoffer og veggbekledning, hele home living-universet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer