Interiør:

Lek med farger

Ann-Sofie Vadum maler gjerne veggene knallblå eller oransje. Det gjør hjemmet levende, og gir massevis av karakter til rommene, mener hun.

Blå og oransje nyanser går
igjen i rommene og får dem
til å henge sammen. På
bordet står en blå skål fra
Royal Copenhagen, en arvet
krystallskål og en svart krukke
med lokk fra Etiopia. Gulvteppet
har Ann-Sofie og Casper
kjøpt i Marokko. Den hvite
pendellampen er designet
av George Nelson. Tips! Velg et mønstrete
gulvteppe i yndlingsfargene dine, og la
fargene gå igjen på
enkelte møbler, nips
og vegger. FOTO: Lasse Wind/Claudi + Capion
Blå og oransje nyanser går igjen i rommene og får dem til å henge sammen. På bordet står en blå skål fra Royal Copenhagen, en arvet krystallskål og en svart krukke med lokk fra Etiopia. Gulvteppet har Ann-Sofie og Casper kjøpt i Marokko. Den hvite pendellampen er designet av George Nelson. Tips! Velg et mønstrete gulvteppe i yndlingsfargene dine, og la fargene gå igjen på enkelte møbler, nips og vegger. FOTO: Lasse Wind/Claudi + Capion Vis mer
Publisert

Ann-Sofie, hennes mann Casper og deres to barn har bodd i leiligheten på Nørrebro i ­København i seks år. Eller i hvert fall i en del av den, for siden de flyttet inn, har leiligheten vokst fra 90 til 149 kvadratmeter.

– I januar 2018 fikk vi mulighet til å kjøpe naboleiligheten, og det gjorde at vi måtte gå i gang med et større oppussingsprosjekt og ikke minst måtte fram med malerpenslene, sier Ann-Sofie.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer