Bad

Lekre miniboblebad

Er badet lite, men lysten på et boblebad stor? Her ser du modellene som nesten alle får plass til.

Foto: Fjordbad
Foto: Fjordbad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Avstressende

Å senke seg ned i et boblekar etter en lang og stressende dag - det er vel drømmen for de fleste?

Men så enkelt er det dessverre likevel ikke for alle. For mange bor i «gamle» hus og leiligheter, der plassen på badet ikke akkurat er i overflod.





Hva gjør man da? Vel, i dag trenger ikke boblekarene all verdens plass. Mange av dem er faktisk ikke større enn et helt vanlig gammeldags badekar. Og det er jo noe de fleste kan få plass til.

Vi har samlet en rekke boblekar som passer for deg som har lite plass på badet:

Smått er godt

Nesten alle badekarene har en bredde som ligger godt under en meter. Lengden varierer, og ligger mellom 150 og 193 centimeter. Høyden er vanligvis mellom 50 og 75 centimeter. Under hvert bilde i bildespesialen, kan du se de konkrete målene for hvert kar.

Prisene ligger stort sett mellom 6500 og vel 16 000 kroner - avhengig av type. En overvekt av badekarene koster rundt 10 000 kroner. Ut over denne prisen, må du regne med installasjonskostnader, og noen av de kan også kreve at du kjøper ekstrautstyr, før du kan ta det i bruk.

Ett av karene («Data Hurricane 2190» fra Fjordbad), koster faktisk hele 64 000 kroner. Men det inkluderer da også lys, panelarmatur og sokkel. Skulle du bare kjøpt boblekaret, ville prisen blitt 40 800 kroner.

NB. Vær oppmerksom på at dette ikke er en fullstendig oversikt over små boblebad som finnes på det norske markedet - kun en smaksprøve.

Eksterne lenker til produsenter og leverandører av boblebadene som er vist i denne artikkelen:




(Artikkelen er levert av DinSide.no)

Foto: Vikingbad, Fjordbad.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer