Interiør:

Luksus på budsjett

Se hvordan Julie har fått hjemmet til å framstå klassisk og eksklusivt uten å gå på akkord med lommeboken.

INTERIØR: Ton i ton gir et rolig, men eksklusivt uttrykk. FOTO: Trine Bukh
INTERIØR: Ton i ton gir et rolig, men eksklusivt uttrykk. FOTO: Trine Bukh Vis mer
Publisert

Da Julie overtok leiligheten der det er høyt under taket, dekorativ stukkatur og hvitmalte vegger, hadde hun behov for å gjøre noe annerledes, men fortsatt være tro mot den klassiske stilen. Hun følte at leiligheten var litt nøytral i uttrykket, og fordi den sto helt nyrenovert, manglet den edge og personlighet.

– Jeg startet med å gi alle veggene en omgang maling. Noen forble hvite, for min opprinnelige tanke var at det skulle være litt dust og elegant i tonene. Soverommet hadde jeg lyst til å gi en hotellaktig loungestemning, der farger og tunge tekstiler er de bærende elementene i rommet, forteller Julie og utdyper:

– Jeg valgte å male veggene helt mørk petroleumsblå, og så var det et stort klesskap med hvite fronter. Dem tok jeg av og fikk i stedet etablert et forheng av tunge gardiner for å understreke stilen.

Effekten på soverommet er imponerende. Rommet virker tiltrekkende og mystisk på en gang, og Julie føler selv at hun har skapt noe helt unikt med ganske få virkemidler og på ganske kort tid.

LES OGSÅ: Carina har innredet hjemmet sitt med gamle møbler og gjør-det-selv-løsninger

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer