Julehjem:

Lun & god julefred

I desember tar håndlagde tepper og dekorasjoner fra fjerne markeder og basarer over hjemme hos Sara. Slik skapes varm julestemning i det moderne hjemmet.

ET MODERNE JULEHJEM: Sara mikser sin eksotiske stil med nordisk enkelhet i stuen. Sofaen fra Eichholtz er kjøpt i Paris, sofabordet er produsert av Haslev Møbelsnedkeri, og bordlampen er fra Ochre. Maleriet har Sara selv malt, mens kelimteppet, puter og krakker er fra Brandts Indoor. Reolen er fra Montana. FOTO: Birgitta Wolfgang
ET MODERNE JULEHJEM: Sara mikser sin eksotiske stil med nordisk enkelhet i stuen. Sofaen fra Eichholtz er kjøpt i Paris, sofabordet er produsert av Haslev Møbelsnedkeri, og bordlampen er fra Ochre. Maleriet har Sara selv malt, mens kelimteppet, puter og krakker er fra Brandts Indoor. Reolen er fra Montana. FOTO: Birgitta Wolfgang Vis mer
Publisert

Sara Schmidts og familiens hus ligger omgitt av eng og skog i den lille byen Ejlstrup utenfor Odense. Huset er et spennende minimalistisk vinkelhus, som paret falt for takket være lysinnfallet gjennom de mange store vinduene og den naturskjønne plasseringen. Overalt i huset har familien en enestående utsikt til de fire årstidenes skiftende karakter.

Da de overtok huset i 2014, var alle veggene pusset. Det ga en rå effekt, men Sara valgte å få alle flater malt kritthvite. Løsningen bringer enda mer lys inn og gir eleganse til rommene. Samtidig danner de lyse flatene en flott bakgrunn for Saras personlige innredning, som er full av fine farger og etniske mønstre.

LES OGSÅ: Fie forvandlet en gammel villa om til et moderne hjem med farger, kunstskatter og håndplukket interiør

Stilen i familiens hjem er en fusjon av stram arkitektur og etnisk design. Innredningen bærer preg av Saras internasjonale livsstil, som hører med til jobben hennes. Hun bruker helst folkloristiske tekstiler og unikafunn fra sine mange innkjøpsreiser som personlige detaljer i hvert hjørne. Men også møbelklassikere som Arne Jacobsens stol Svanen og enkle reoler fra Montana står i stuen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer