Interiør:

Lyst, lett og nordisk

Designeren liker det enkelt, enten hun innreder eller skaper klærne hun selger. Ro, mykt lys og få møbler preger de herskapelige rommene hun bor i.

Kurvmøbler var mye brukt på 1980-tallet, og nå er de tilbake for fullt. Nøy deg gjerne med ett enkelt kurvmøbel for å tilføre rommet litt natur. Innred de midterste rommene med en form for symmetri som her, der sofabordet står midt foran de åpne dobbeltdørene. Slik får øyet ro. FOTO: Peter Kragballe og Christoffer Turell
Kurvmøbler var mye brukt på 1980-tallet, og nå er de tilbake for fullt. Nøy deg gjerne med ett enkelt kurvmøbel for å tilføre rommet litt natur. Innred de midterste rommene med en form for symmetri som her, der sofabordet står midt foran de åpne dobbeltdørene. Slik får øyet ro. FOTO: Peter Kragballe og Christoffer Turell Vis mer
Publisert

For Britt Sisseck er leiligheten først og fremst stedet å komme hjem til etter en travel dag, et sted til avslapping, å lade batteriene, og der venner og familie kan møtes. Men det er også et sted der hun kan uttrykke seg.

– For meg er det en tilfredsstillelse i å skape et hjem. Det er viktig for meg å omgi meg med ting som snakker til meg, enten gjennom deres historie, eller bare fordi de er vakre eller er fint håndverk. Kort sagt, ting med sjel.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer