interiør:

- Mannen min synes noe høres spesielt ut, men han er med på det

Helene elsker romantikk, historie og kunst. Og derfor er leiligheten hennes fylt opp med nettopp det.

FOTO: Mikkel Dahlstrøm/Another Studio
FOTO: Mikkel Dahlstrøm/Another Studio Vis mer
Publisert

Helene finner inspirasjon til hjemmet sitt flere steder. Hun er en ­ivrig ­Instagram- og Pinterest-bruker, men inspirasjonen kommer også fra utlandet, blant annet fra reiser.

– Jeg kan ikke komme utenom at jeg føler meg svært tiltrukket av storslåtte, sjarmerende parisiske herskapsleiligheter og gamle historiske slott, og prøver å nærme meg den ­samme poetiske stemningen i vårt eget hjem, sier Helene og fortsetter:

– Samtidig er jeg også dratt mot den fine japandi-stilen, som oser av en avslappet og uformell stemning med lette papirlamper og lekre jordfarger.

Blikket mot utlandet har alltid vært der, og Helene spøker ofte med kjæresten Mads om at hun burde levd i en annen tid.

– Jeg er litt av en drømmer. Jeg suger til meg filmer og serier som handler om tidligere århundrer. Romantikk, historie, kunst – jeg elsker det. Til sommeren skal vi kjøre ­Skottland rundt for å oppleve all den ­historien som landet byr på. Både de ­detaljerte slottene som er så rik på historie, husene med stråtak. Det inspirerer meg noe helt vilt, sier Helene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer