Flytting av tunge møbler:

Med denne grønnsaken flytter du tunge møbler helt alene

- Dette er ærlig talt helt utrolig. Først trodde vi det svar en spøk!

FLYTTING AV TUNGE MØBLER: Trenger du å flytte tunge møbler, men er alene eller bare nødig vil være til bry? Straks får du trikset du ikke visste at du lette etter! Foto: NTB
FLYTTING AV TUNGE MØBLER: Trenger du å flytte tunge møbler, men er alene eller bare nødig vil være til bry? Straks får du trikset du ikke visste at du lette etter! Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var etter å ha bakset rundt med to store skap som skulle flyttes på soverommet - hvorav det ene endte med å deise inn i gipsveggen og lage hull - jeg satte meg ned for å google, og en hel verden av Petter Smart løsninger åpenbarte seg.

Skal du flytte tunge møbler og er alene, eller bare så altfor nødig vil være til bry, måtte gud forby, så skal du vite at det er en hel hær som har ryggen din på internett.

En av dem er en kar som snakker engelsk med umiskjennelig norsk aksent. Det var med lett oppsperrede øyne jeg bevitnet videoen der han knelte ned foran et diger beist av et furuskap og skjærte en potet i skiver.

Så skjøv han en potetskive under hvert av de fire møbelbena - før han med én hånd svingte det store møbelet vekk fra veggen så lett som bare det.

AMAZING!

La meg understreke først som sist at jeg selv ikke har testet potettrikset. Men i kommentarfeltet koker det av positive tilbakemeldinger.

«Amazing og brilliant», skriver flere.

En annen trekker historiske linjer bakover.

«AMAZING! The Vikings STILL rule!»

Ikke minst har mange prøvd trikset med stort hell.

«Dette er ærlig talt helt utrolig. Først trodde vi det var en spøk, men flyttet akkurat to enorme garderobeskap med styrken til en underernært mus. Helt utrolig!»

En annen har flyttet et stort, antikt piano.

«TUSEN TAKK!!» skriver en kvinne med store ryggproblemer, som nå har klart å flytte et garderobeskap sammen med sin tre år gamle sønn.

Trikset fra en gammel mester

I rettferdighetens navn skal det også nevnes, at for en av dem som prøvde trikset, endte det med potetmos og katastrofe.

Én understreker viktigheten av å bruke en stor potet, og at skivene bør være så like i størrelsen som mulig.

Har du ikke trua på grønnsaksskuffen, kan selvsagt flyttehjul eller møbelhjul gjøre nytten.

Eller biter av et teppe, som det også tipses om i kommetarfeltet.

Og om dette blir for A4 - hvorfor ikke teste trikset som en fra Kroatia delte?

«Vi gamle mestere bruker baconskiver til dette», skriver han.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer