Interiør:

Med hjerte for gjenbruk

Møbler av teak, fargekoordinerte stilleben og keramikk og tekstiler i nedtonede nyanser. Slik blir hjemmet ditt supermoderne med gjenbruk.

INTERIØR: Sjekk hvordan Birgit og Eric har innredet hjemmet sitt med gjenbruk. FOTO: Benjamin Lee Rønning Lassen
INTERIØR: Sjekk hvordan Birgit og Eric har innredet hjemmet sitt med gjenbruk. FOTO: Benjamin Lee Rønning Lassen Vis mer
Publisert

I hjertet av Randers ligger en 157 m² stor murmestervilla med en fin utestue, et hyggelig oransjeri og en vakker hage.

Her bor Birgit og Eric, og de overlater ingenting til tilfeldighetene, for her er alle møbler og mindre ting nøye utvalgt. Paret elsker å innrede og liker begge å gå på jakt etter gode funn til hjemmet, men rollefordelingen er klar.

– Det er jeg som finner de små pyntetingene, mens Eric finner de større møblene. Han finner dem på nettet eller de mange loppemarkedene vi besøker i sommermånedene, sier Birgit.

Der er spesielt ett møbel som paret er ordentlig glad for at Eric fikk kjøpt fra auksjonsnettsiden lauritz.com. Det er det store skapet som står på kontoret. Et massivt teakskap som ikke lignet noe paret noensinne før hadde sett, så derfor bød han på det med en gang.

– Det er så spesielt. Vi er blitt fortalt at det kan være et gammelt arkivskap som en gang sto på et legekontor. Det var så tungt at vi måtte hente hjelp fra naboene, forteller Birgit.

Nettopp teaktreet har en spesiell plass i innredningen og skaper en sammenheng mellom alle rommene fra kontoret til de to stuene. Sofabordene, det bhjemmelagde barskapet og de rå skallstolene rundt spisebordet er alle av parets yndlingsmateriale.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer