interiør:

Mettes private rom

Mette er interiør- og fargenerd, og kan ikke la være å fornye hist og pist, men har også lært å la noen trender får være igjen på jobben.

FOTO: Christina Kayser O.
FOTO: Christina Kayser O. Vis mer
Publisert

Den første jobben Mette B. ­Seerup fikk da hun var ny­utdannet, var i et interiør­magasin. Siden da har hun ikke sett seg tilbake, og den ­inspirasjonen hun henter på jobben, avspeiler seg i hjemmet der hun og kjæresten Kristoffer Meinert holder til i København.

– Jeg blir eksponert for en masse nye trender hele tiden i kraft av jobben min, og jeg blir fort forelsket i mange av dem. Men etter hvert har jeg lært at det er noen trender jeg skal la bli igjen på kontoret, for når jeg jobber så mye med dem, blir jeg fort lei, forklarer hun.

For eksempel malte hun et skap lyserødt fordi pastelltrenden fanget henne. Men det gikk ikke mer enn to uker før det lyserøde ble malt over.

– Blåtoner blir jeg aldri lei, så de har fått dominere en del her hjemme, sier Mette.

– I mange år likte jeg ikke tapet, men nå har jeg begynt å like det

De modige valgene Mette tar når det gjelder interiøret, har hun frie hender med. Kjæresten er nemlig fargeblind og har ­problemer med å skjelne mellom de ulike nyansene hun bruker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer