interiør:

Mille bor i et snart 100 år gammelt herskapelige hus

For å sette sitt eget avtrykk på hjemmet har hun bygd nytt kjøkken i rosa linoleum og pusset opp badet med grønne lavasteinfliser.

FOTO: Mikkel Tjellesen
FOTO: Mikkel Tjellesen Vis mer
Publisert

Hjemme hos Mille Fruergaard er det ikke langt fra tanke til handling når det gjelder innredningen av den gamle, herskapelige villaen fra 1927, som hun deler med sin mann og deres tre barn. Huset på 220 kvadratmeter var i god stand da familien overtok det for fem år siden, men Mille og Patrick ønsket å sette sitt eget avtrykk på det.

Det ble gjort med et nytt kjøkken i rosa linoleum, oppussingen av badet med grønne lavasteinfliser og innredningen av et anneks, som i dag er hovedkvarter for firmaet Studio Belle-Soeur, som Mille driver sammen med sin svigerinne.

Der de fleste kanskje ville mistet pusten ved tanken på et såpass omfattende oppussingsprosjekt, følte Mille og ektemannen at alle beslutningene, ideene og oppgavene det innebar, bare ga dem energi og glede.

– Jeg elsker å ha prosjekter her hjemme, og det samme gjør mannen min, og koronaen har i hvert fall ikke dempet lysten på å fikse, pusse opp og flytte rundt på ting. Jeg malte for eksempel nylig stuen vår gul på én enkelt dag, det var en helt spontan beslutning, forteller Mille.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer