Interiør:

Minimalisme i blåtoner

I interiørstylist Nick Barnekows leilighet er det ikke mange ting, men til gjengjeld er de nøye utvalgt med tanke på at de skal vare lenge.

INTERIØR: Ved siden av sofaen fra Sofakompagniet står et bord fra Nick Barnekows barndomshjem. Putene er fra Rue Verte. Gulvteppet er et marokkansk vintageteppe fra en tysk leverandør. Flavia-lampen med velurskjerm er fra Rue Verte. FOTO: Ditte Capion
INTERIØR: Ved siden av sofaen fra Sofakompagniet står et bord fra Nick Barnekows barndomshjem. Putene er fra Rue Verte. Gulvteppet er et marokkansk vintageteppe fra en tysk leverandør. Flavia-lampen med velurskjerm er fra Rue Verte. FOTO: Ditte Capion Vis mer
Publisert

I den 105 kvadratmeter store leiligheten i Nyborg i Danmark har Nick Barnekow og Theis William Nielsen innredet sitt hjem i en minimalistisk nordisk stil.

Ved første øyekast er det de rene linjene som gir et overordnet inntrykk av at det her bor mennesker med sans for det estetiske. Nick Barnekow jobber nemlig som stylist for Magasin i København.

Han legger sjelen i detaljer i den store, lyse leiligheten. Ikke noe er tilfeldig plassert, for paret har gitt seg tid til å finne det uttrykket som de ønsker i sitt felles hjem.

− Hjem og sjel skal spille sammen, så hjemmet skal være en forlengelse av oss selv. Vi kan godt like merkelige ting som også ser pene ut. Jeg foretrekker litt spesielle utgaver av det populære, og velger derfor en annen farge på Lyngby-vasen enn den tradisjonelle, eller en Kubus-stake i en annerledes versjon, så det blir mer personlig.

LES OGSÅ: Med vintageskatter og planter i fokus har Helle bygget et hjem med sjel

Han og Theis William Nielsen flyttet inn i juni i fjor. De har planer om å flytte til Svendborg, men inntil videre liker de å bo i leiligheten, som skal være et sted hvor de kan slappe av og lade batteriene. Derfor skal boligen ha sjel, og det får den ved at detaljene betyr noe for dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer