Interiør:

Minimalist og samler

Camilla klarer ikke å stå imot fine loppefunn. Bare få av dem får stå framme, andre finnes som skjulte skatter i skuffer og skap.

I stuen sørger en gruppe vaser
fra Holmegaard og Iittala samt
Murano-glass for fine farger i den
enkle innredningen. PH-lampen er
et gjenbruksfunn, sofaen er fra Ilva,
og sofabordet er hjemmelaget. Den
spanske stolen i svart er det eneste
møbelet Camilla har kjøpt nytt. Tips! Velg klassiske
kvalitetsmøbler, og
kompletter med enkle
loppefunn som vaser
og boller for å skape
liv og farge. FOTO: Another Studio
I stuen sørger en gruppe vaser fra Holmegaard og Iittala samt Murano-glass for fine farger i den enkle innredningen. PH-lampen er et gjenbruksfunn, sofaen er fra Ilva, og sofabordet er hjemmelaget. Den spanske stolen i svart er det eneste møbelet Camilla har kjøpt nytt. Tips! Velg klassiske kvalitetsmøbler, og kompletter med enkle loppefunn som vaser og boller for å skape liv og farge. FOTO: Another Studio Vis mer
Publisert

Camillas minimalistiske og klassiske bolig er langt fra det man tenker på som et samlerhjem. Men bak skapdørene gjemmer det seg masse spennende funn, for Camilla elsker å gå på loppemarked. Hun ender ofte med å kjøpe med seg ting som hun egentlig ikke trenger, men bare MÅ eie.

– Moren min er også litt av en samler, selv om hun mener at jeg bor veldig minimalistisk og ryddig. Hun ville nok ikke kalt meg for en samler, smiler Camilla.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer