Interiør

Moderne & klassisk

Det var kjærlighet ved første blikk da Nanna og mannen hennes så dette huset første gang. De forelsket seg først og fremst i det klassiske ytre, for innsiden trengte en overhaling – noe den til fikk til fulle!

INTERIØR: Sofaen er fra Eilersen, gulvteppet fra Christine Callsen, reolen fra MDF Italia og sofabordet fra Knoll. Taklampen er fra Constance Guisset. FOTO: Ditte Capion
INTERIØR: Sofaen er fra Eilersen, gulvteppet fra Christine Callsen, reolen fra MDF Italia og sofabordet fra Knoll. Taklampen er fra Constance Guisset. FOTO: Ditte Capion Vis mer
Publisert

Huset fra 1920-tallet med sprossevinduene og den røde mursteinen ser fortsatt ut som det gjorde den gangen det ble bygd. På utsiden, vel å merke. Innsiden er nyoppusset, men med stor respekt for de opprinnelige detaljene.

Innredningen er elegant og lys, og hvitt er gjennomgående. Både veggene, sofaen og Y-stolene rundt spisebordet er hvite. I tillegg er grått, brunt og grønt farger som går igjen og binder rommene sammen.

– Huset krevde mye oppussing, men det har vært verdt tiden, for resultatet er akkurat sånn vi drømte om, sier Nanna Meyer.

LES OGSÅ: Sarah og familien bor i en funkisvilla som har fortid som bordell

Familien ville skape et hjem med store, åpne rom, og det ønsket har de virkelig fått oppfylt. Nanna er spesielt glad i kjøkkenet, som ble åpnet opp inn til spisestuen. Det gjør at hele familien kan være sammen, samtidig som de kan holde på med hver sine ting.

– Vi rev ned vegger og flyttet om på rom for å få den åpne følelsen vi lengtet etter. Jeg virkelig nyter å lage mat, særlig når barna eller gjester er med på kjøkkenet. Da er vi sammen, og det hele blir avslappet og hyggelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer