Morsdag:

Morsdagsgavene til hun som elsker interiør

Disse tingene kommer nok til å falle i smak!

MORSDAGSGAVER FOR INTERIØRENTUSIASTEN: Rosatoner sammen med tre og grønne planter gjør seg så fint til våren. Foto: H&M
MORSDAGSGAVER FOR INTERIØRENTUSIASTEN: Rosatoner sammen med tre og grønne planter gjør seg så fint til våren. Foto: H&M Vis mer
Publisert

Morsdagen er rett rundt hjørnet og mange er nok godt i gang med å lete etter en gave til mor. Men det er ikke alltid så lett å finne den rette gaven. Som alltids kan du jo ty til den gode, gammeldagse tegningen, men det er nok mange som synes det er stas med en liten ting også.

Det trenger nødvendigvis ikke være så mye! Det kan være en hyggelig bok, kaffen hun liker så godt, et deilig pledd hun kan pakke seg inn i nå som det er så kaldt, eller de dekorative tingene som vil gi hjemmet hennes et lite løft!

Vi har nemlig samlet sammen gaver til hun som elsker interiør. Denne sesongen finner du mye rosa og produkter i en dyrisk stil i butikkene. Sjekk ut noen av de lekre interiørgavene vi har funnet i kollasjen under. Her finner du gaver som koster alt fra 70 til 4399 kroner.

LES OGSÅ: Slik innreder du med grønne planter i alle rom

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer