Lær

Nå er det in med skinn

Sjekk hvorfor du bør innrede med lær i vår.

PYNT MED LÆR: Dette er lekkert materiale, som bare blir finere med årene! Foto: Produsentene
PYNT MED LÆR: Dette er lekkert materiale, som bare blir finere med årene! Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå skal du innrede med hint av lær blant vårens pasteller og neondetaljer. Invester i noen av de flotte forslagene våre nederst i saken, eller dra på loppemarked og finn brukte skatter.

KK Living-redaktør Mai Eckhoff Morseth kan avsløre at lær er blant hennes absolutte favoritter i hjemmet.

- Konjakkfarget lær er et av mine favorittmaterialer. Jeg synes det har den perfekte balansen mellom lunt og rocka. Materialet blir bare finere med årene, det kan gjerne bli litt mykt og småslitt uten å tape seg på det – tvert imot.

- Den varme brunfargen gjør seg utrolig godt som kontrast i minimalistiske og hvite rom som det jo er mange av oss som har. Det funker også godt i den mer eksentriske og bohemske stilen. Det er tidløst og går neppe direkte av moten noen gang. Brunt skinn virker «hyggeligere» og lunere enn svart. Og det passer i grunnen til alt!

EKSPERT: Mai Eckhoff Morseth er redaktør i KK Living. Foto: Astrid Waller
EKSPERT: Mai Eckhoff Morseth er redaktør i KK Living. Foto: Astrid Waller Vis mer

LES OGSÅ: Lampen alle snakker om

Finn det på loppis

Dersom budsjettet er litt stramt, og du gjerne vil friske opp i stua med bare én eneste lærdetalj, har Eckhoff Morseth det perfekte tipset til deg.

- Gå for en brun skinnpuff!

Hun kan også fortelle oss hva vi bør se etter på loppis.

- Loppis er supert. Gamle belter kan brukes til utrolig mye, fra kjøkken- eller kommodehåndtak til gardinoppheng (om du da ikke vil gå med dem rundt livet), og er du heldig kommer du over et en vakker safari-inspirert stol med skinndetaljer. Lekkert!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer