Hadeland Glassverk

Nå kan du sikre deg de lekreste glassene fra Hadeland Glassverk til halv pris

Da gjenstår det bare å si: SKÅL!

SKÅL: Det er alltid fint å servere de ulike drikkene med riktig glass! Hadeland Glassverk har et supersalg nå, slik at du har alt klart for sommerens festligheter. Foto: Shutterstock / Rawpixel.com
SKÅL: Det er alltid fint å servere de ulike drikkene med riktig glass! Hadeland Glassverk har et supersalg nå, slik at du har alt klart for sommerens festligheter. Foto: Shutterstock / Rawpixel.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nå kan du sikre deg de lekreste glassene fra Hadeland Glassverk til halv pris

I sommer skal vi skåle med både det ene og det andre! Og hva er vel mer lekkert enn når et bord er pyntet med ulike glass til forskjellig drikke. Stas for både liten og stor! Hadeland Glassverk holder nå et supersalg i nettbutikken sin, og du kan sikre deg noen av deres bestselgere til halv pris! Fantastisk, eller hva?

1. 6-pakk med glass i sylindrisk form fra Hadeland Glassverk, før kroner 799 - nå kroner 479. 2. 6-pakk med champagneglass fra Hadeland Glassverk, før kroner 799 - nå kroner 399. 3. 6-pakk med glass i en lavere, sylindrisk form fra Hadeland Glassverk, før kroner 799 - nå kroner 399. 4. 6-pakk med cavaglass fra Hadeland Glassverk, før kroner 799 - nå kroner 399.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer