GÅR FOR ØKOLOGISK: - Det er en generell trend for mote, mat og nå også interiør å tenke miljøvennlig. Heldigvis! sier KK Livings redaktør Mai Eckhoff Morseth. Foto: Produsentene
GÅR FOR ØKOLOGISK: - Det er en generell trend for mote, mat og nå også interiør å tenke miljøvennlig. Heldigvis! sier KK Livings redaktør Mai Eckhoff Morseth. Foto: Produsentene Vis mer

Interiør

Nå kommer øko-møblene

Like fint. Mye snillere mot naturen.

Publisert
- Det er en generell trend for mote, mat og nå også interiør å tenke miljøvennlig. Heldigvis! sier KK Livings redaktør Mai Eckhoff Morseth.

Mens flere og flere henger seg på loppistrenden, pusser opp gamle møbler og innreder nesten gratis, er det fortsatt få som vet at det går an å kjøpe nye møbler som både er svanemerkede og ekstra miljøvennlige.

- Det er vanskelig og dyrt å produsere lokalt/kortreist og miljøvennlig, derfor er det få som gjør det. Når det først skjer, synes KK Living det er på sin plass å heie! Som for eksempel på norrgavel.se – som er trendy og miljøvennlig på ordentlig. Vi er gjerne tilsvarende profil fra en norsk møbelleverandør, sier KK Living-redaktøren.

Morseth understreker at også Ikea fortjener ros for å ha fokus på miljø og etikk.

Få kjøpetips her:

LES OGSÅ: Harry å flashe trendy kjøkkenutstyr

- Kjøp brukt eller høy kvalitet


- Hva skal vi gjøre for å bli mer miljøvennlige når vi velger interiør?

- Det mest miljøvennlige man kan gjøre er å skifte ut tingene sine sjeldnere. Derfor er et godt tips for den som vil ta vare på naturen, å kjøpe varige møbler av høy kvalitet, som vil leve lenge. Og selvfølgelig å handle brukt der det går, understreker Morseth.

Her finner du miljøvennlige og resirkulerte interiørprodukter:

lykkefryd.no, norrgavel.se, alphadog.no, greenfurniture.se, materia.se oize.no,littXtra.no

LES OGSÅ: Miljøprinsessen Gunhild Stordalen om terningkastene

LES OGSÅ: Derfor bør du velge økologisk melk


Utvalg: Irene Zeier for KK Living.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer