GLITTER OG GLAMOUR: Presseansvarlig i Hennes & Mauritz, Vibeke Holann har stor tro på at de metalliske putetrekkene vil bli populære til høsten. Foto: Tone Ruud Engen
GLITTER OG GLAMOUR: Presseansvarlig i Hennes & Mauritz, Vibeke Holann har stor tro på at de metalliske putetrekkene vil bli populære til høsten. Foto: Tone Ruud Engen Vis mer

Interiør

Nå skal de rustikke putene byttes ut

Til høsten er det glamour, metallic og paljetter som gjelder hos H&M Home.

Publisert
Det er åpenbart at nordmenn aldri kan få nok puter.

Da H&M Home åpnet sin første interiørbutikk her til lands i mars i fjor, ble det spådd at de store putene med rustikke preg kom til å bli bestselgeren.

Utover høsten var det fremdeles en stor interesse for puter, og interiørprodusenten Lexington kunne avsløre at nordmenn aldri blir lei av de typisk utvaskede putene med store print.

Men denne høsten er vi klare for noe nytt, og hos H&M Home er de slitte og utvaskede materialene byttet ut med glamorøse og skinnende puter.

LES OGSÅ: 20 sommernyheter fra Kid Interiør

Retroglamour og luksus

Høsten hos H&M Home byr blant annet på retroglamour med luksuriøs metallic og paljetter, og som vanlig har de stor tro på at putene også blir en slager denne sesongen.

- En ny strikkeversjon med metallisk overflate er nytt når det gjelder putene. Tidligere har du sikkert sett stoffet på en del strikkegensere, men nå kommer den også på putene, forteller Vibeke Holann som er presseansvarlig i H&M.

Hun tror nordmenn lett faller for putene fordi det er lett å ta inn i hjemmet og enkelt lar deg oppdatere looken du allerede har.

- Vi ser at med én gang det kommer noe nytt a la denne puten, så selger det veldig bra. Putetrekk er veldig enkelt å style og bytte ut, og når prisene er så lave som de er (59,50 og oppover), så er det en enkel metode for å oppdatere.

LES OGSÅ: Ikea lanserer ny designer-kolleksjon

Se nyhetene som kommer hos H&M Home:Inspirert av 70-tallet


Ved siden av de metalliske putene finner du også grafiske mønstre som kan minne om de klassiske Burberry-rutene og lekre silkeskjerf.

- Coast-linjen vår er faktisk inspirert av silkeskjerf og mønsteret du finner på dem. Dette tar vi igjen på puter, sengesett og stylinger. Den er glamourøs og veldig typisk for 70-tallet, forteller Holann.

I tilleg byr høstkolleksjonen deres på bohemske effekter som lappetepper, blonder, blomstermønstre som gir en rustikk, fransk følelse med naturtoner og grovstrikkede pledd.

LES OGSÅ: 20 nyheter fra Ikea du vil elske

Blomsterprintet er fortsatt stort. Foto: Produsenten
Blomsterprintet er fortsatt stort. Foto: Produsenten Vis mer
Ta silkeputer og metalliske nyanser inn i stuen. Foto: Produsenten
Ta silkeputer og metalliske nyanser inn i stuen. Foto: Produsenten Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer