Palmer

Nå skal du ha palmeprint på sengetøy, gjenstander og hele veggen

Denne våren skyller en tropisk varmebølge innover hjemmene våre.

PALMEPRINT: Denne våren er det palmeprint som er hot! De mest vågale blant oss kler hele veggen. Foto: Bulls Press - Bauer Media Group
PALMEPRINT: Denne våren er det palmeprint som er hot! De mest vågale blant oss kler hele veggen. Foto: Bulls Press - Bauer Media Group Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne våren skyller en tropisk varmebølge innover hjemmene våre. Nå er det palmeprint som gjelder - på sengetøy, gjenstander og gjerne på hele veggen. Og det kommer i alle varaianter, fra frodig grønt og karibiske sommerfarger til grafisk sort/hvitt. Vi vil helt klart se færre hvite vegger og helhvite interiører framover.

LES OGSÅ: Stylingtrikset som gir deg et helt fantastisk rom 

Trenden kan fint tones ned. Palmene gir bredde til et naturlig, mer skandinavisk uttrykk når de kombineres med naturlige materialer som ubehandlet treverk, kurv og bambus, samt jordfarger og svart/hvitt.

LES OGSÅ: Se den fantastiske effekten svarte vegger har

Når du skal velge vårens planter, gå for en palme som virkelig ruver i rommet! Det er de som er hotte nå. I tillegg tar vel ingen skade av et hint av troper og feriestemning mens vi venter på full sommer. Investerer du i en pute med palmeprint i tillegg er du helt med på trenden uten å måtte være særlig vågal.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer