Interiørrådet

Når hjemmet er nytt: - Det er særlig en ting du ikke skal vente med

I et nybbygg er alt flunkende nytt og lekkert, men kanskje litt sterilt og upersonlig? Interiørekspert Tone Kroken har rådene for hvordan få til følelsen av et bebodd og koselig hjem - raskt og rimelig.

NÅR ALT ER FLUNKENDE NYTT: - Det kan kalles et luksusproblem med rette, men det er jo viktig å få følelsen av et lunt hjem så fort som mulig når man flytter inn, mener Tone Kroken. Da er det særlig en ting du ikke skal vente med, ifølge eksperten. Foto: Yvonne Wilhelmsen
NÅR ALT ER FLUNKENDE NYTT: - Det kan kalles et luksusproblem med rette, men det er jo viktig å få følelsen av et lunt hjem så fort som mulig når man flytter inn, mener Tone Kroken. Da er det særlig en ting du ikke skal vente med, ifølge eksperten. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

- Et nybygg eller totaloppusset hjem er selvsagt luksus, men mange kan kjenne på at det er litt vanskelig å få til et personlig hjem når man skal innrede helt fra «scratch», sier interiørekspert Tone Kroken til KK.

IKKs nye podcast Interiørrådet , får vi hver uke servert tips, triks og råd fra interiørekspert Tone Kroken og KK-journalist Benedicte Wessel-Holst. Enten du vil pimpe opp kjøkkenet på budsjett, få til drømmesoverommet eller lære å dekorere som en proff, for å nevne noen av temaene som tas opp.

Denne uka diskuterer de hvordan man får et nybygg eller en totalrenovert bolig til å føles som et hjem.

- Man er faktisk nødt til å bo seg inn litt, men det er likevel ting man kan gjøre for å få den hjemmekoselige følelsen litt kjapt, mener Kroken.

Så det finnes en slags «fast track» til et personlig hjem?

- Jada, det gjør det, beroliger Kroken. Hun påpeker at et nytt hjem selvsagt ikke fordrer bare nye møbler, men at mange tenker de skal selge unna mye av det de har hatt, for å starte litt på nytt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer