Hyttetips

Når interiør-Halvor kommer inn i en hytte, tar han alltid dette grepet

Det er i disse rommene det oftest går galt.

HYTTETIPS: Nei, du er neppe alene om å gjøre disse hyttetabbene. FOTO: NTB
HYTTETIPS: Nei, du er neppe alene om å gjøre disse hyttetabbene. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Da Ylvis laget musikkvideoen «My cabin» vekket det både latter og gjenkjennelse hos alle som noensinne har besøkt en generasjonshytte. Her var det både utedo med ukeblader fra 1970 og «12 different kind of cuttlery» i skuffa. For ikke å snakke om hvetemelssikt brukt til å renne av spagetti.

Selv om sammenrasket bestikk, bulkete aluminiumskaseroller og bilder av kongeparet på utedoen ikke nødvendigvis er å finne i ethvert eksklusivt hyttefelt på Kvitfjell eller Geilo, er det likevel noen interiørfeller det er lett å gå i på hytta.

Hytte-ekspert

I KKs podkast «Interiørrådet» snakker journalist Benedicte Wessel Holst og interiørekspert Tone Kroken hver uke om interiørtrender, og hvordan få mest mulig ut av hjemmet. I episode 38 er tema hytta, og som gjest har de invitert hytteekspert Halvor Bakke som har pusset opp 70 hytter i «Eventyrlig oppussing» på TV og gitt ut bok med inspirasjon til nettopp hytta.

Og skal vi tro Bakke og co. er det en hel rekke knep for å få det fint – og ikke minst for å unngå å gå i hyttefella.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer