Interiør

Naturlig enkelhet

Rene linjer som gir rom for både kreativitet og ro, er stikkord for dette hjemmet. Med en dose blått og grønt er interiøret komplett.

Spisebord og stoler er designet av Hans J. Wegner. Over spisebordet henger en PH-lampe som Lasse har arvet av farmoren sin. Skålen på bordet fant de på en reise til Vietnam. Tips! Lyst tre er perfekt for den skandinaviske stilen. FOTO: Dianna Nilsson
Spisebord og stoler er designet av Hans J. Wegner. Over spisebordet henger en PH-lampe som Lasse har arvet av farmoren sin. Skålen på bordet fant de på en reise til Vietnam. Tips! Lyst tre er perfekt for den skandinaviske stilen. FOTO: Dianna Nilsson Vis mer
Publisert

Stine Støhs Brodersen og kjæresten Lasse Herbo Madsen virkelig elsker design og arkitektur. De elsker det så mye at de begge jobber med det, og på mange måter lever de også i det her i sin knapt 100 kvadratmeter store leiligheter. Keramikktester, fargeprøver og prototyper er stadig til stede her, og blir som en del av interiøret.

– Hjemmet vårt betyr alt for oss. Det er her vi lader opp batteriene våre, og her hjemme kan jeg gjøre ting i mitt eget tempo, forteller Stine.

Hun er spesielt glad i å omgi seg med materialer som er gode å ta på, som tre og keramikk, og har selv designet stentøy for interiørfirmaet Bloomingville i flere år. Både hun og Lasse har en forkjærlighet for godt håndverk, kvalitetsmaterialer og farger. I alle rom går nyanser av blått og grønt igjen. Paret ønsker at fargedryppene skal tilføre friskhet, og at de har en naturlig framtoning.

– Jeg liker fargene her veldig godt, og det at de er gjennomgående i stort sett alle rom og skaper en helhet, sier Stine.

På kjøkkenet har de en grafisk vegg med fliser i ulike toner som også troner høyt på Stines liste over favorittdetaljer i hjemmet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer