Interiør

Nei, stolene MÅ ikke være like

Spare penger kan du gjøre også...

STOLMIKS: - Hvorfor ikke mikse forskjellige stoler, foreslår møbel- og interiørkjeden Living. Foto: Living
STOLMIKS: - Hvorfor ikke mikse forskjellige stoler, foreslår møbel- og interiørkjeden Living. Foto: Living Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Denne sesongen er mismatching hot – ikke bare når det gjelder klær, men også interiør. For eksempel vil interiørkjeden Princess at heimen skal se ut som et møte mellom Espen Askeladd og Pocahontas.Du skal altså mikse stiler. Men har du tenkt over at du også kan blande stoler. MER INTERIØR: Nyhetene som gjør høsten lysere

Stem her!

Kunne du tenke deg å mikse stoler hjemme?

Landlig miks

- Hvorfor ikke mikse forskjellige stoler?, skriver Living på sin blogg (ekstern lenke).Ja, du må gjerne sette industrielle metallstoler, tradisjonelle kurvstoler og herskapelige stoler med lintrekk rundt ett og samme bord for en landlig miks, foreslår møbel- og interiørkjeden.

Trendy og rimelig

Å mikse forskjellige stoler gir ikke bare kjøkkenet en trendy vri. Det kan også gjøre det litt billigere å fornye spisestuen. For mens enkelte spisestoler kan ha en prislapp på opptil flere tusen kroner, koster andre bare et par hundrelapper. Og hvis du i tillegg kan bruke gamle stoler du har fra før, slipper du gjerne billigere unna enn om du skal kjøpe alle stolene nye.

25 STILIGE STOLER:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer