Interiør

Nesten alt i denne stuen er hjemmelaget!

Se hvordan du kan få til dine egen DIY-prosjekter.

GJØR DETTE SELV:  Delikat, stilfullt og billig på én gang? Ja, takk! Foto: Yvonne Wilhelmsen/All Over Press
GJØR DETTE SELV: Delikat, stilfullt og billig på én gang? Ja, takk! Foto: Yvonne Wilhelmsen/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du klar for en liten oppgradering hjemme, men vil helst beholde det som står på sparekonto til sommerferien? Da er det bare å begynne å tenke kreativt, for mulighetene er mange!

LES OGSÅ: Denne reaksjonen MÅ du bare se

Begynn med det enkle

Speil, gjerne med en litt slitt patina, er veldig aktuelt nå og kan brukes i stedet for bilder på stueveggen.

Den enkleste måten å få den riktige looken på, er ved å legge et speil ute en vinter, men det tar jo sin tid. I stedet kan du ganske forsiktig slipe baksiden av speilet forsiktig med sandpapir.

Om du har et stort, gammelt speil liggende, kan du også bruke det til å lage andre ting. Her fungerer det som bordplate over noen røffe hjul som er kjøpt på Clas Ohlson til 80 kroner.

LES OGSÅ: Lag din egen bildevegg

Her ser du hele bildet fra toppen i saken.  Foto: Yvonne Wilhelmsen/All Over Press
Her ser du hele bildet fra toppen i saken. Foto: Yvonne Wilhelmsen/All Over Press Vis mer

Hjemmelaget sofa

Sjekk den deilige, myke sofaen! Den er faktisk laget av en skumgummimadrass på et par paller med gamle sofaputer i ryggen. Gjenbruk på sitt aller beste!

Putene i ryggen er dunputer fra Ikea som er fylt opp med erter for å få tyngde og mer komfort i ryggen. Over sofaen ligger en dyne med sengetøy i hvit lin fra H&M Home (kr 600).

Skinnfellene på toppen er gamle og slitte og kjøpt på loppemarked.

LES OGSÅ: Lag tidenes lekreste putetrekk

Mange muligheter

Lag deg en bokhylle som du kan endre så fort du har behov for litt forandring! Denne er satt sammen av gamle franske fruktkasser, som ikke bare er fine å se på, men som lett flyttes rundt.

Gamle frukt- og blomsterkasser kan også settes opp-ned og brukes som et lite avlastningsbord, eller du kan sette dem på høykant og fylle dem med en stabel av dine favorittmagasiner. Perfekt også som nattbord!

LES OGSÅ: Luksus til en rimelig penge

Vakkert i papir

Papir er ikke bare et rimelig materiale, men det kan også gjenvinnes, og på den måten kan du faktisk gå for bærekraftig OG billig dekor. 

Her er det brukt papir både til blomsterpotten som er kjøpt hos mathildesverden.no (kr 200), som dekor på gulvet med papirpomponger fra Milla Boutique (fra kr 50). Ja, til og med krusene i hyllen er av papir!

Akvarellene på veggen er et annet godt eksempel på at papirdekor er vakkert! Disse hadde stygge rammer på da de ble kjøpt, men når rammene ble fjernet, så bildene så mye finere ut. Husk det neste gang du er på loppemarked!
 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer