Dyrt Og Billig Interiør

Nesten samme stil - to vidt forskjellige prislapper

Her kan du spare opp mot 90.000 kroner!

LOTTOVINNER ELLER SLUNKEN LOMMEBOK? Til venstre ser du interiøret for deg som er lysten på en ny stil, men som ikke vil bruke opp sparepengene. Til høyre er interiøret for deg som har litt mer å rutte med.   Foto: Produsentene
LOTTOVINNER ELLER SLUNKEN LOMMEBOK? Til venstre ser du interiøret for deg som er lysten på en ny stil, men som ikke vil bruke opp sparepengene. Til høyre er interiøret for deg som har litt mer å rutte med. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lyst på nytt spisebord, eller kanskje et kult blikkfang av en lampe? Eller rett og slett helt ny stil hjemme? 

En skikkelig oppfriskning i interiøret kan være dyrt, men det behøver absolutt ikke være det. Ønsker du deg stilen du ser over kan du faktisk velge om du vil betale 10 000 eller 100 000 kroner for den.

Her er handlelisten for deg som hadde en ordentlig god start på det økonomiske året og for deg med litt mindre i sparegrisen.

LES OGSÅ: Nytt hjem uten at det koster flesk? 

Om du har slunken lommebok: 

Lampen Mhy fra Muuto (kr 1100, illumsbolighus.no).Strandmon lenestol (kr 2300, ikea.no).Glassvase (kr 100, jotex.no).Krakk (kr 130, jotex.no).Spisebordet Mockelby (kr 5000, ikea.no).Bomullspledd (kr 350, hd.no).Gevir (kr 90, kremmerhuset.no).Sengesett (kr 600, hm.com).

Sum: 9 670 kroner

LES OGSÅ: 30 ting du ikke visste om innredning

..eller du har vunnet i lotto:  

Lampen Collage 600 (kr 9350, royaldesign.no).Pledd fra Elvang (kr 1000, ting.no).Gevir (kr 1800, millaboutique.no).Vasen Dagg (kr 2800, svensktenn.se).Spisebord (kr 19 500, muubs.com).Womb Chair (kr 60 000, tannum.no).Krakk fra Artek (kr 1800, lannamobler.se).Sengesett fra Aiayu (kr 1490, linneashage.no).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer