Interiør

Nyhetene som gjør det innekoselig

Slik blir høsten hos Kremmerhuset.

HØSTENS NYHETER: Hos Kremmerhuset blir høsten både feminin og røff, industriell og naturlig. Se priser og flere nyheter i bildeviseren under. Foto: Kremmerhuset
HØSTENS NYHETER: Hos Kremmerhuset blir høsten både feminin og røff, industriell og naturlig. Se priser og flere nyheter i bildeviseren under. Foto: Kremmerhuset Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kremmerhuset er nok blant de svært få som ikke er lei seg for at sommeren er over.

- Høsten inspirer til å gjøre det ekstra koselig inne, og våre produkter skal hjelpe deg med dette, skriver interiørkjeden på sine nettsider (ekstern lenke).

SE OGSÅ: Ikea-nyhetene du vil elske

To hovedtrender

Høstens to hovedtrender er sterkt inspirert av sesongens fargekart. Fra røffe rust- og blåtoner til feminine pudderfarger.

Blågrå tendenser:
Petroleums- og rustfarger er stikkord for høsten hos Kremmerhuset. Uttrykket skal være maskulint, tøft og moderne – med innslag fra naturen, som bambus, kokos, sink, kurv, pels og tinn.

Støvrosa boudoir og lilla harmoni:
Mange av høstens nyheter kommer i støvrosa nyanser blandet med grå og offwhite. Lilla finner du igjen i delikate fløyelsputer, glass, kurver og tekstiler med trykk.

Se et utvalg av høstens nyheter her:Åpner nettbutikk

Har du ikke en Kremmerhuset-butikk i nærheten av deg, kan vi fortelle deg at kjeden snart åpner nettbutikk - på www.kremmerhuset.no.

- Vi satser på lansering av onlinenutikken i oktober hvor vil vil tilby et bredt spekter av varer, fra stentøy til krydder. Nettbutikken skal ligne på et Kremmerhus den også, forteller Oddhild Gården til KK.no.

Mer interiørnytt

Se også høstnyhetene fra Indiska, Princess, Ikea og H&M Home.

I tillegg har vi sett siste nytt innen tapet, som er på full frammarsj nå. Det blir blant annet spådd at betongtapetet blir en bestselger.

Og har du litt slunken lommebok for tiden, har vi tipsene som tryller søppeldyngemateriale om til nye, flotte møbler.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer