Kjøkken

«Nytt» kjøkken med 5 enkle grep

Her er interiørstylist Signe Schinellers beste DIY-knep.

KJØKKEN: Signe Schineller er interiørstylist og gir deg her sine beste kjøkkentips. Du kan følge henne på signeschineller.no og på instagram: @signeschineller. Foto: All Over Press Norway
KJØKKEN: Signe Schineller er interiørstylist og gir deg her sine beste kjøkkentips. Du kan følge henne på signeschineller.no og på instagram: @signeschineller. Foto: All Over Press Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er kjøkkentid i interiørverdenen, og produsentene lanserer den ene lekre og spennende kjøkkennyheten etter den andre.

Jada, vi har alle lyst på nytt kjøkken, men kanskje verken lommeboken eller kalenderen tilsier full fornyelse akkurat nå? 

Vel, noe har vi i hvert fall lyst til å gjøre for å friske opp i dette rommet som vi tilbringer så mye tid i. Derfor spurte vi interiørdesigner Signe Schineller hva vi kunne finne på. Her er hennes 5 gode DIY-tips for kjøkkenfornyelse: 

1. Skap stemning 

Det kan du gjøre med en lampe over spisebordet eller spisebenken. Velg lamper over kjøkkenbenken framfor plafonder i taket. En lampe vil gi stemning og bedre lys over benken. Det er også fint å se at gjenstander er i bruk. La derfor gjerne utstyr stå framme. Husk å finne din stil. For mange elementer og stiler sammen på samme tid kan skape uro. Derfor er det viktig å sortere. Velg hva som skal være synlig.

LES OGSÅ: 10 lamper som blir perfekte på kjøkkenet ditt

2. Bruk det du har

Bomkjøp og trendy ting er ikke lurt for lommeboken. Bruk det du har. Sorter, rydd opp og fjerne det du ikke bruker. Skap din stil og prøv å lage en helhet. Suppler bare om du faktisk trenger noe.  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer