interiør:

Nytt liv i gammel butikk

Line kjøpte en gammel butikk som hun har gjort om til et koselig hjem med originale løsninger

FOTO: Tia Borgsmidt
FOTO: Tia Borgsmidt Vis mer
Publisert

Da Line Stützer var på jakt etter en leilighet, hadde hun så mange krav til plassering, antall rom, hage og størrelse på kjøkkenet at hun aldri trodde de ville innfris. Derfor var det også en stor overraskelse da denne gamle butikken på Amager kom til salgs. For her kunne Line virkelig forestille seg at hun kunne bo.

– Plutselige var den bare der! Den var gammel og nedslitt, og den sto tom og umøblert da jeg var på visning. Den trengte ­virkelig en omgang, men jeg lot meg ikke avskrekke. For meg var det et tiltalende blankt lerret, og jeg fikk 1000 ideer, forteller Line om den 140 kvadratmeter store leiligheten som er over tre plan og har utgang til hage.

Line hadde et stramt budsjett da hun ­begynte å pusse opp. På kjøkkenet tok hun ned overskapene, og frontene på underskapene ble byttet ut med «nye» laget av restene av bjørkefineren som hun hadde bygd en kombinert trapp og avsats i stuen med. ­Gulvene malte hun grå, og i stuen fikk hun lagt mikrosement på gulvet. Hun fikk åpnet opp mellom kjøkken og stue og bygde en trapp med et platå som nå fungerer som kontorplass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer