interiør:

Overdådig stilmiks

Er det noe Bettina Færgeman virkelig har innsett etter hvert som hun er blitt eldre, så er det at du kan bryte så mange uskrevne «interiørregler» som du bare vil.

Sofaen fra Ikea har fått lintrekk fra Bemz. Lappeteppet er fra @epicdecor og putene fra Heim. Under sofabordet fra @tradition ligget et boucherouite-teppe fra Kirsten Fribert. Puffen i rosa velur er fra My Journey Collection. FOTO: Anitta Behrendt
Sofaen fra Ikea har fått lintrekk fra Bemz. Lappeteppet er fra @epicdecor og putene fra Heim. Under sofabordet fra @tradition ligget et boucherouite-teppe fra Kirsten Fribert. Puffen i rosa velur er fra My Journey Collection. FOTO: Anitta Behrendt Vis mer
Publisert

Flakkende stearinlys, velduftende bananbrød, draperte velurgardiner og brente fargenoter av korall og gull som speiler høstskogens farger – velkommen inn i hjemmet til Bettina Færgeman, som kaller seg selv for et høstbarn.

– Jeg elsker høsten. Den har både solen og lyset, men også en stigende grad av forfall og overgang til vinteren. Og fargene, da. De er ekstra fine i sine varme terrakottatoner og gylne nyanser, sier Bettina, som bor sammen med sin mann Jakob og deres katt, Lotte.

Farger er helt sentrale for Bettina. For få år siden bodde hun mer enkelt og stilrent med en nøye avstemt palett av svart og hvit tilsatt et par fargeklatter, men dette har endret seg markant.

– Jeg er blitt mer sprelsk og flamboyant i stilen min, og nå er alle farger velkomne hos meg. Tidligere tenkte jeg mye over om mine ting passet sammen farge- og stilmessig, men jeg er blitt mer impulsiv, intuitiv og åpen. Alt må definitivt ikke passe sammen. Jeg synes at det er mye mer spennende å bo med en stil som er mer leken, utprøvende og kanskje forvirrende.

For Bettina er hjemmet i konstant bevegelse. Det er en prosess hun aldri blir helt ferdig med. Så snart hun føler at et rom henger sammen, skjer det nesten alltid at hun ser noe som inspirerer henne, og så er tankene allerede i gang igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer